BitDefender a ajuns la a 9 -a generatie

Miercuri, 05 Octombrie 2005, ora 15:45
1134 citiri

Dupa succesul international inregistrat in acest an cu generatia 8, Softwin anunta lansarea unei noi generatii de solutii de securitate pentru statiile de lucru, BitDefender 9. "BitDefender 8 a devenit cel mai bine vandut produs IT romanesc in lume. Lansata in august 2004, generatia 8 BitDefender a ajuns pe primul loc in topul celor mai vandute produse software in magazinele franceze si pe locul 3 in Germania", a spus Daniel Ionescu, directorul diviziei de securitate a datelor din cadrul Softwin.

Prin cele trei produse ale sale: BitDefender Professional Plus, BitDefender Standard si BitDefender Internet Security, generatia 9 a fost conceputa pentru a satisface nevoile de securitate ale tuturor categoriilor de utilizatori de calculatoare.

Noutatea absoluta a generatiei este BitDefender 9 Internet Security, un pachet de produse de securitate care functioneaza unitar, sub aceeasi interfata, fiind adresat celor care folosesc frecvent internetul.

"BitDefender 9 Internet Security a fost conceput pentru a acoperi toate nevoile de securitate ale unui computer conectat la internet. Pachetul asigura protectie impotriva tuturor amenintarilor informatice: virusi, spyware, spam, incercari de phishing, intruziuni si continut web nedorit", se mai arata in comunicatul companiei Softwin.

Banii Nostri