Aplicatiile care te ajuta sa iti organizezi afacerea

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 12:58
2000 citiri
Aplicatiile care te ajuta sa iti organizezi afacerea

Indiferent de industria in care lucrezi, o mare parte din business depinde de mediile de networking. In fiecare zi trebuie sa ne chinuim sa pastram evidenta cartilor de vizita, a intalnirile in sir si a sumedeniilor de memo-uri.

Salvarea tuturor sta in tot felul de aplicatii care te ajuta sa te organizezi. Iata cele mai bune aplicatii in acest sens, conform unei liste alcatuite de Mashable.

LinkedIn CardMunch

Aplicatia permite scanarea cartilor de vizita si, ulterior, auto-conectarea cu persoana respectiva prin intermediul LinkedIn. Astfel, informatiilor de pe cartea de vizita se alatura si o fotografie.

Asana

Asana este o aplicatie de management de proiect, care permite conectarea la dispozitive mobile. Software-ul permite actualizarea proiectelor, cererea de raspunsuri si monitorizeaza toata activitatea utilizatorilor ca sa nu se piarda nimic. Functia de calendar permite vizualizarea intalnirilor, a sedintelor, inclusiv note, persoane care vor fi prezente si alte informatii.

Launch Center

Aceasta aplicatie te ajuta sa organizezi toate lucrurile importante pe care trebuie sa le faceti intr-o zi. Cu o singura atingere pe ecranul telefonului, puteti bifa lucrurile facute.

Bizzabo

Bizzabo e o aplicatie grozava pentru a pastra legatura cu contactele pe care le-ai obtinut la diverse conferinte si intalniri.

Remember the Milk

Remember the Milk e aplicatia care tine minte tot ce ai de facut si care iti aminteste de toate aceste lucruri.

ToutApp

ToutApp este o aplicatie perfecta pentru cei care petrec mult timp pe teren. Uneori e greu sa pastrezi legatura cu persoanele intalnite la diverse evenimente. Aceasta aplicatie permite trimiterea de mesaje pre-setate.

Google Calendar

Aplicatia care permite inregistrarea de notite pe calendar de la Google este poate una dintre cele mai usor de utilizat.

Mobile Assistant

Prin Mobile Assistant, poti inregistra ceea ce gandesti. Suni un numar de telefon, inregistrezi gandurile si, ulterior, transcrierea celor spuse de tine iti este trimisa.

Evernote

Aplicatia poate fi folosita de pe telefon, computer, tableta sau iPod Touch. Toate informatiile trecute aici sunt disponibile de pe orice dizpozitiv si pot fi verificate oricand.

#aplicatii organizare, #origanizare aplicatii mobile, #aplicatii dispozitive mobile organizare , #Produse software