Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Adobe a primit certificat de la farmacisti

Adobe a primit certificat de la farmacisti

Solutiile pentru semnatura electronica oferite de Adobe au primit certificarea pentru programele sale de editare de catre SAFE (Signatures and Authentication for Everyone) - BioPharma Association, se arata intr-un comunicat al gigantului software american.

Acestea sunt primele produse software certificate vreodata de catre SAFE (Signatures and Authentication for Everyone), o asociatie non-profit care administreaza standardele de identitate si semnare electronica pentru companiile din domeniul famaceutic.

Adobe a anuntat ca SAFE BioPharma Association a certificat programele Adobe Acrobat, Adobe Reader cu Adobe LiveCycle Reader Extensions si Adobe LiveCycle Document Security ca fiind compatibile cu standardul de semnare electronica SAFE.

Semnaturile electronice cu valoare legala sunt mai accesibile profesionistilor din domeniul biofarmaceutic, care au nevoie de ajutor la eliminarea ineficientelor si a impreciziei proceselor pe suport de hartie, simultan cu imbunatatirea fluxurilor electronice de documente de la un capat la celalalt.

De doua luni, Adobe a lansat produsul de editare Acrobat 8 care introduce numeroase inovatii majore in domeniul colaborarii in lucrul cu documente, al reutilizarii continutului documentului PDF, al formularelor PDF, al "impachetarii" documentelor multiple si al controlului informatiilor sensibile. Totodata, programul permite transformarea continutului PDF in formate mai simple, pentru a permite reutilizarea si modificarea destinatiei acestuia.

Noul program Adobe contine si aplicatii pentru sectorul de afaceri, ofera automatizari ale procesului de business, precum dezvoltarea de formulare, baze de date scrise, si integrarea documentelor de birou.

Softurile Acrobat se vor produce si in Romania, dat fiind faptul ca gigantul american a achizitionat in urma cu doua luni compania bucuresteana de software InterAKT.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 973 ori