"Hackerul de la Hollywood", condamnat la 6 ani de inchisoare

Joi, 28 Iunie 2012, ora 11:16
1070 citiri
"Hackerul de la Hollywood", condamnat la 6 ani de inchisoare

Procurori federali americani recomanda o pedeapsa cu inchisoarea de aproape sase ani pentru celebrul "hacker de la Hollywood", un barbat din Florida care a pledat vinovat pentru a fi piratat conturile de email detinute de Christina Aguilera, Mila Kunis si Scarlett Johansson, informeaza Associated Press.

Documente judiciare prezentate la inceputul acestei saptamani in California afirma ca hackerul in varsta de 35 de ani, Christopher Chaney, ar trebui de asemenea sa plateasca daune de peste 150.000 de dolari, inclusiv aproximativ 66.000 de dolari lui Johansson. Sentinta de condamnare a lui Chaney este programata pe 23 iulie.

Chaney a pledat vinovat pentru noua capete de acuzare in martie si a fost arestat anul trecut in cadrul unei anchete ce a durat un an, denumita "Operatiunea Hackerazzi".

Procurorii au declarat ca Chaney a accesat ilegal conturile de mail a peste 50 de persoane din industria de divertisment.

Fotografii nud pe care si le-a facut singura Johansson au fost ulterior postate pe internet. Starul din "The Avengers" a spus ca fotografiile erau destinate lui Ryan Reynolds, in prezent fostul ei sot.

#hacker Hollywood, #Scarlett Johansson poze, #hacker Hollywood email vedete , #Pirateria software