EBS Romania: crestere de 47% a veniturilor in primele 10 luni

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 15:40
1915 citiri
EBS Romania: crestere de 47% a veniturilor in primele 10 luni

Veniturile furnizorului de produse si servicii software EBS, din Cluj Napoca, s-au ridicat la 7.06 milioane de euro In primele 10 luni ale anului in curs, in crestere cu 47% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, au anuntat marti reprezentantii companiei.

Veniturile inregistrate de Grupul EBS survin pe fondul vanzarilor accelerate si a dezvoltarii parteneriatelor existente in cele doua mari directii de business ale companiei: piata nationala si piata externa, in special cea vorbitoare de limba germana.

Pe pietele externe, unde Grupul EBS realizeaza circa 85% din totalul cifrei de afaceri, cresterea a fost de aproximativ 53%.

Un avand deosebit s-a remarcat pe segmentul serviciilor SAP de tip Development, Application Management si Support, confirmand strategia definita la inceputul anului.

Trendul pozitiv s-a resimtit si pe piata locala, unde veniturile din licente Clarvision ERP, SAP, SharePoint, respectiv din proiectele adiacente de implementare, au crescut cu 26% fata de aceeasi perioada a anului 2010.

Pe piata din Romania, au fost castigate proiecte noi, in domeniile specificate mai sus, pentru companii precum CEPROCS Sibiu, Ecolor Jucu, Continental Automotive Romania, Kirchhoff Automotive Romania, Petrouztel Mizil, Drive Medical Bistrita, Faist Mekatronic, Green Light Grup, JRL Edition Arad, Girod Semnalizare Rutiera Timisoara, Vitafoam Romania Mures etc.

La nivelul intregului an 2011 cresterea estimata a veniturilor pe piata autohtona va fi de aproximativ 40%.

Veniturile totale prognozate pentru anul 2011 sunt estimate la 8, 7 milioane euro, in crestere cu circa 50% fata de cele ale anului anterior.

Pe fondul intregirii portofoliului de clienti si a cresterii numarului de proiecte, a crescut inevitabil si numarul persoanelor active in EBS de la 400 in Decembrie 2010 la 530 in Decembrie 2011.

Obiectivul de a atinge 1000 de angajati si colaboratori pana in 2015, ramane neschimbat.

La ora actuala, Grupul EBS, are deschise peste 50 de pozitii noi, pentru care recruteaza specialisti IT si consultanti de business.

Grupul EBS, cu sediul in Cluj-Napoca si filiale in Bucuresti, Brasov si Sibiu, este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii software din Romania.

Printre clientii cunoscuti ai EBS se numara companii precum BMW, Ford, Daimler, SAP, SAB Miller, Delphi Packard, Electrolux, TDS Fujitsu, Delta Invest etc.

Pe plan national si international EBS acopera intreg ciclul de viata al unui produs software, de la analiza, consultanta, dezvoltare, testare, implementare, asigurarea calitatii si pana la servicii de training, suport si mentenanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#ebs romania, #cifra de afaceri, #vanzari, #software , #Piata software