Descopera noi solutii software la Expozitia Binary 2012

Luni, 22 Octombrie 2012, ora 13:18
2146 citiri
Descopera noi solutii software la Expozitia Binary 2012

La Expozitia de software BINARY 2012 poti alege noi solutii si servicii software pentru eficientizarea si modernizarea activitatii.

Evenimentul, cel mai important si singurul de acest tip pentru servicii software B2B (business to business) din Romania, va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in Bucuresti.

"Expozantii si firmele ce sustin prezentari de servicii software in conferinte vor beneficia gratuit de serviciul de intalniri prestabilite B2B matchmaking de cate 30 minute, cu vizitatori de business din toate domeniile, prin inscriere pe site.

Investitia minima pentru un stand de 6 mp este de doar 580 euro. In plus, la toate tarifele se aplica si cateva tipuri de reduceri. Iar pentru ca participarea VIZITATORILOR de business este gratuita si se face cu inscriere pe site, avem deja sute de vizitatori inscrisi, din toate domeniile!", a delcarat Dl. Alexandru Borcea, Presedinte ARIES.

Evenimentul este promovat de mai multe institutii printre care se numara Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cu zeci de filiale din toata tara, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#expozitie Binary 2012, #solutii software , #Piata software