Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Descopera noi solutii software la Expozitia Binary 2012

Descopera noi solutii software la Expozitia Binary 2012


La Expozitia de software BINARY 2012 poti alege noi solutii si servicii software pentru eficientizarea si modernizarea activitatii.

Evenimentul, cel mai important si singurul de acest tip pentru servicii software B2B (business to business) din Romania, va avea loc intre 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in Bucuresti.

"Expozantii si firmele ce sustin prezentari de servicii software in conferinte vor beneficia gratuit de serviciul de intalniri prestabilite B2B matchmaking de cate 30 minute, cu vizitatori de business din toate domeniile, prin inscriere pe site.

Investitia minima pentru un stand de 6 mp este de doar 580 euro. In plus, la toate tarifele se aplica si cateva tipuri de reduceri. Iar pentru ca participarea VIZITATORILOR de business este gratuita si se face cu inscriere pe site, avem deja sute de vizitatori inscrisi, din toate domeniile!", a delcarat Dl. Alexandru Borcea, Presedinte ARIES.

Evenimentul este promovat de mai multe institutii printre care se numara Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cu zeci de filiale din toata tara, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti sau Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1690 ori
Citeste mai multe despreexpozitie Binary 2012 solutii software