O companie IT din Romania va fi vocea sociala a celei mai mari conferinte europene dedicata comunitatii Python

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 10:37
2370 citiri
O companie IT din Romania va fi vocea sociala a celei mai mari conferinte europene dedicata comunitatii Python

Conferinta EuroPython 2015 este unul dintre cele mai importante evenimente din industria IT la nivel global si se adreseaza comunitatii utilizatorilor de Python, un limbaj de programare popular.

Editia din acest an a conferintei va avea loc in Bilbao, Spania, in perioada 20 - 26 iulie.

Prima editie a avut loc in 2002, cand o echipa de voluntari a organizat pentru prima data un eveniment dedicat acestui limbaj de programare, la care au participat mai mult de 200 de persoane.

Astazi, EuroPython se poate mandri cu statutul de cea mai mare conferinta de acest tip din Europa si a doua ca marime din lume, inregistrand in 2014 mai mult de 1200 de participanti.

Mai mult decat atat, EuroPython a devenit un punct de reper pentru programatorii, universitatile si companiile europene si din lume interesate de acest limbaj de programare.

Mai multe informatii despre conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial.

Romania are si ea reprezentanti la EuroPython 2015

Printre numerosii sponsori ai acestui eveniment se numara si Spyhce, o companie tanara de IT din Cluj-Napoca care va participa pentru prima oara la EuroPython, unde isi va prezenta propriul produs: Smartfeedz.

Dezvoltat de Spyhce in primavara acestui an, Smartfeedz este un agregator pentru retelele de socializare care combina diferite surse cu scopul de a colecta toate mesajele postate in diferite canale de Social Media in jurul unui eveniment sau brand. Ulterior, aplicatia le afiseaza pe toate intr-un singur loc, astfel incat sa fie mai usor de urmarit, de analizat si gestionat.

Cu alte cuvinte, toate statusurile, imaginile si videoclipurile despre un anumit eveniment sau brand postate in retelele de socializare vor putea fi prezentate in timp real, pe masura ce participantii interactioneaza unii cu altii in Social Media (pe Facebook, Twitter, Instagram, etc).

In calitate de sponsor oficial al EuroPython 2015, Spyhce va pune la dispozitia utilizatorilor aplicatia Smartfeedz, care va urmari, va combina si afisa toata interactiunea din Social Media generata de eveniment. Mai exact, pe ecranele conferintei vor fi postate toate mesajele din retelele de socializare marcate cu hashtag-urile #EuroPython si #EP2015. Astfel, toti participantii si organizatorii vor putea sa vada in timp real care este feedback-ul general si care sunt cele mai importante subiecte de discutie in mediul online.

Spyhce si Smartfeedz vor fi reprezentati la EuroPython 2015 de catre Mircea Zetea, Technical Manager si Product Architect pentru Smartfeedz. De asemenea, acesta va avea si ocazia de a se adresa audientei intr-un asa numit "lighting talk" de 10 minute, timp in care va prezenta pe scurt produsul.

"De vreme ce noi ne axam pe dezvoltare software in limbajul de programare Python, ne-am gandit ca organizatorii EuroPython Conference vor fi interesati sa foloseasca software-ul nostru pentru a afisa in timp real activitatea sociala din timpul evenimentului. Totul in mod gratuit, desigur. Ne bucuram ca au acceptat propunerea noastra, dat fiind faptul ca acest lucru reprezinta o oportunitate pentru noi de a arata ce pot face Spyhce si Smartfeedz", a declarat Mircea Zetea.

Care sunt avantajele pe care le ofera Smartfeedz?

* Ofera posibilitatea de a folosi, urmari si analiza toate informatiile sociale din jurul unui eveniment.

* Are capacitatea de a stoca informatiile vechi cu scopul de a le compara cu altele noi.

* Interactiunea poate fi foarte usor stimulata in timpul evenimentului prin diverse jocuri si concursuri.

* Permite urmarirea si afisarea mai multor evenimente concomitent, pe un singur ecran principal.

* Ajuta echipa de marketing, care poate astfel gestiona intreaga interactiune din retelele de socializare intr-un singur loc.

* Poate fi inclus in orice website sau poate fi gazduit de catre Spyhce.

* Nu necesita configurare speciala si este usor de setat.

* Dispune de un design customizabil, care poate fi personalizat dupa preferinte.

Despre Spyhce

Spyhce este una dintre putinele companii IT din Europa de Est care se concentreaza pe dezvoltare software in limbajul de programare Python. Spyhce are sediul in Cluj-Napoca si s-a infiintat in Decembrie 2013 in calitate de subsidiara a doua companii olandeze: Jibe BV si 8vance BV. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul oficial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conferinta EuroPython 2015, #conferinta Python, #agregator retele sociale, #aplicatie Smartfeedz , #Limbaje de programare