Topul celor mai violente jocuri video pentru copii

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 17:20
3693 citiri
Topul celor mai violente jocuri video pentru copii
Sursa foto: Edge-online.com

Jocurile video reprezinta o prezenta constanta in viata copiilor si adolescentilor, ajutandu-i sa-si formeze anumite deprinderi, sa gandeasca mai repede in anumite situatii si sa-si coordoneze miscarile mai bine.

Insa piata de entertainment video este plina si de jocuri violente, care implica uciderea unor personaje virtuale in cele mai crude moduri cu putinta, in scopul de a termina cu succes misiunile, scrie Acasa.ro.

Editia online a ziarului Huffington Post a intocmit un top cu cele mai violente jocuri video, care nu sunt indicate pentru copii si tineri.

Call of Duty Black Ops II

Acest joc a facut furori printre pasionatii de gen. Implica foarte multe misiuni militare extrem de violente, care necesita uciderea constanta a adversarilor cu ajutorul unor arme extrem de realiste.

Ceea ce il face si mai violent sunt insa scenele in care victimele cad rapuse de gloante sau de lama cutitelor de vanatoare, iar sangele se imprastie pe tot ecranul. Jocul include si continut si prezinta consum de droguri.

Alternativa? Jocuri pentru PS3 (Play Station 3) Ni No Kuni: Wrath of the White Witch sau Guardians of Middle-earth.

Saints Row: The Third

Acest joc spune povestea unor gasti de interlopi rivale, care incurajeaza jucatorii sa faca lucruri rele unor oameni nevinovati. Rivalii sunt ucisi cu ajutorul ferastraielor electrice, iar civilii sunt calcati cu masina, aruncati in aer si taiati cu sabia. In plus, Saints Row abunda in imagini cu continut sexual si personaje care consuma droguri.

Alternativa o reprezinta jocurile de aventura Mirror's Edge, Batman: Arkham City, Skylanders Giants si Minecraft.

Gears of War 3

Mitraliere, grenade, lanturi electrice, toate fac parte din arsenalul personajului principal in lupta cu extraterestrii care au invadat planeta. Jocul arata nenumarati oameni care cad victime creaturilor, iar sangele este o prezenta constanta pe monitorul calculatorului.

Bonus, jucatorul castiga puncte pentru modalitatile ingenioase prin care isi ucide adversarii, inclusiv faptul ca le zdrobeste craniul.

Varianta mai putin violenta o reprezinta cateva titluri SF pentru Xbox 360: Star Trek, Lost Planet 2, LEGO Star Wars: The Complete Saga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jocuri video violente, #continut sexual jocuri video, #jocuri video nepotrivite copii, #top jocuri violente , #Jocuri