Top: Cele mai populare jocuri pentru console

Luni, 05 Martie 2012, ora 08:53
3643 citiri
Top: Cele mai populare jocuri pentru console

Jocurile video au din ce in ce mai multi adepti, iar numarul celor care sunt interesati sa cumpere sau au deja o consola de jocuri este in crestere.

In topul celor mai vandute jocuri pentru consolele din Romania se afla titluri precum Call of Duty: Black Ops, dar si cele ce va ajuta sa faceti sport.

Pasionatii de jocuri petrec ore in sir in fata consolelor. Business24 a aflat care sunt cele mai populare jocuri din cele mai mari magazine online romanesti.

eMAG

1. Kinect Sports (Xbox 360)

Kinect Sports iti ofera ocazia sa faci miscare in fata televizorului cu ajutorul a sase discipline - fotbal, volei, bowling, box, tenis de masa si atletism.

Jocul este realizat special pentru Kinect si Xbox 360 asa ca jucatorii nu au nevoie de controller, tehnologia Kinect "citind" miscarile corpului si transpunandu-le pe televizor.

Cu ajutorul modului de multiplayer, te poti intrece cu prietenii.

Pret: 124 lei

2. Kinect Sports 2 (Xbox 360)

Cea de-a doua editie de Kinect Sports vine cu sase noi sporturi compatibile cu tehnologia Kinect.

Astfel, de data aceasta ai ocazia de a-ti incerca indemanarea la tenis, golf, fotbal american, baseball, ski si darts.

Pret: 149 lei

3. Uncharted: Golden Abyss (PlayStation Vita)

Golden Abyss este cea de-a patra serie Uncharted si prima compatibila cu Playstation Vita.

Protagonistul ancheteaza povestea unui masacru vechi de 400 de ani realizat de o organizatie secreta din Spania.

Jucatorul va deslusi itele misterului pe masura ce povestea avanseaza si este pus in situatii din ce in ce mai periculoase.

Pret: 219 lei

4. Disneyland Adventures(XBOX 360 Kinect)

Jocul de aventuri Kinect Disneyland Adventures a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut, exclusiv pentru Xbox 360.

Practic, jocul este o reconstruire a parcului de distractii Disneyland si include mini jocuri ce ofera posibilitatea de explorare a parcului alaturi de 40 de personaje celebre.

Pret: 149 lei

5. Kinect Dance Central (Xbox 360)

Kinect Dance Central este poate unul dintre cele mai epuizante jocuri din seria Kinect, solicitand efectuarea unor miscari de dans ce sunt inregistrate si redate de Kinect pe ecranul televizorului.

Jucatorii primesc puncte pentru miscarile corecte, acesta avand prestabilite peste 600 de miscari si 90 de combinatii ale acestora. Coloana sonora este compusa din piese celebre cantate de Lady Gaga, No Doubt sau Salt-n-Pepa.

Pret: 119

PC Garage

1. WWE SmackDown vs. Raw 2011(PlayStation 3)

Cea de-a saptea editie din seria SmackDown vs. Raw pune in scena lumea wrestlingului profesional. Jucatorii vor controla diversi luptatori intr-o intrecere ce are un singur castigator.

Pret: 151 lei

2. Tekken 5 (PlayStation 2)

Un nou joc cu batai face parte din cele mai populare jocuri la PC Garage. Tekken este unul dintre cele mai celebre astfel de jocuri la nivel global.

Pret: 81 lei

3. Call of Duty: Black Ops (Wii)

Call of Duty: Black Ops este unul dintre cele mai jucate shoot-ere din ultima perioada.

In doar 24 de ore de la lansarea sa in noiembrie 2010, peste 5,6 milioane de exemplare au fost vandute doar in SUA si Marea Britanie.

Pret: 239 lei

4. The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)

Twilight Princess este cel de-al treisprezecelea joc din seria Legend of Zelda.

Protagonistul jocului, Link, este ajutat de o creatura misterioasa pe nume Midna pentru a opri fuziunea dintre Hyrule si un univers paralel cunoscut sub numele de Twilight.

Pret: 151 lei

5. FIFA 12 (Xbox 360)

FIFA 12 este cel mai recent joc lansat de EA Games din celebra serie de jocuri ce se invart in jurul echipelor de fotbal internationale.

Jucatorii isi pot alege intre o multitudine de echipe, rivali, strategii de joc si configuratii de echipe inainte de a incepe cursa spre poarta adversa.

Pret: 268 lei

#jocuri video, #top jocuri video Romania, #top jocuri console Romania, #cele mai iubite jocuri console , #Jocuri