Top: Accesorii pentru gaming de calitate

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 21:45
1440 citiri
Top: Accesorii pentru gaming de calitate

Pentru o experienta de gaming excelenta, perifericele sunt la fel de importante ca puterea grafica sau viteza procesorului. Ele pot imbogati mult experienta unui gamer. Iata un top 5 periferice pentru gaming extrem, potrivit TakeYourTips.

1. Mouse de gaming Razer Naga Epic

Unul dintre cele mai performante periferice pentru gaming extern, mouse-ul de gaming Razer Naga Epic ofera performante de top similare atat wireless cat si prin cablu USB. Senzorul laser 5600 dpi ofera precizie, in timp ce cele 17 butoane programabile ale caror functii pot fi optimizate cu usurinta asigura un numar urias de comenzi pentru un mouse de aceasta marime.

Pachetul Razer Naga Epic include chiar si trei panouri laterale diferite, pentru ca utilizatorul sa-l aleaga pe cel mai potrivit cu forma si marimea palmei.

Pret: 525,60 lei 3E.ro

2. Tastatura de gaming SteelSeries MERC Stealth

Conceputa special pentru gaming, tastatura SteelSeries MERC Stealth are taste luminate in trei culori, o zona speciale de gaming stil gamepad si poate detecta pana la 7 taste apasate simultan. Ofera profile predefinite pentru mai mult de 150 de jocuri si intrari/iesiri audio aurite, pentru cea mai buna calitate sonora.

SteelSeries MERC Stealth include si doua porturi USB 2.0 in care poate fi introdus un mouse de gaming sau orice alt periferic de gaming.

Pret: 239,06 lei Mediadot.ro

Citeste mai multe despre Top: Accesorii pentru gaming de calitate pe Hit.ro

#accesorii gaming, #accesorii jocuri, #tastatura gaming, #mouse gaming , #Jocuri