Nintendo isi muta jocurile in mediul online

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 09:07
1560 citiri
Nintendo isi muta jocurile in mediul online

La noua ani dupa ce Microsoft a lansat Xbox Live si la cinci ani dupa ce Sony a lansat PlayStation Network, Nintendo a anuntat ca va lansa propriul serviciu online, numit reteaua Nintendo.

Potrivit Mashable, citat de PC World, reteaua Nintendo va oferi conturi de utilizator, multiplayer online si in cele din urma, va permite descarcarea jocurilor.

Cu toate ca Nintendo Wii si 3DS se pot conceta la internet pentru jocuri in retea si pentru aplicatii de streaming audio, serviciile companiei sunt limitate in comparatie cu oferta Microsoft si Sony.

Nintendo nu ofera inca suplimente pentru jocurile existente, nu permite jucatorilor sa-si aleaga un nicknamen online, pentru ca ceilalti jucatori sa-l poata cauta cu usurinta si nici nu ofera inca sprijin la nivelul sistemului de voce.

"Spre deosebure de Nintendo Wi-Fi Connection, care s-a concentrat asupra uor functionalitati si concepte specifice, noi vom stabili o platforma in care utilizatorii nostri sa fie conectati la diverse servicii disponibile", a precizat presedintele Nintendo Satori Iwata.

Cum va lucra de fapt Nintendo online, ramane de vazut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nintendo jocuri online, #nintendo platforma online, #nintendo wi fi connection, #nintendo playstation online , #Jocuri