Microsoft lanseaza un abonament pentru Xbox

Joi, 03 Mai 2012, ora 11:35
2220 citiri
Microsoft lanseaza un abonament pentru Xbox

Microsoft va lansa un abonament pentru jocul Xbox 360 si dispozitivul Kinect, in valoare de 99 de dolari.

Dispozitivul Kinect va avea un spatiu de 4GB pentru Xbox si va costa 15 dolari pe luna, incluzand acces la Xbox Live Gold, anunta mashable.com.

Abonamentul pentru Xbox care include si penalitati pentru intreruperea acestuia inainte de termen. Aplicarea penalitatilor se explica prin faptul ca dispozitivul primit de utilizator contine o componenta hardware in valoare de 300 de dolari.

Cel mai ieftin abonament pe doi ani care include Xbox Live Gold costa 420 de dolari. Microsoft planuieste sa aduca Xbox 360 nu numai in spatiul jocurilor, ci si in acela al divertismentului, urmand sa fie un competitor direct pentru Apple TV si Roku.

Oficialii Microsoft vor face anuntul privind acest abonament saptamana viitoare.

Ieri, o instanta germana de judecata a cerut Microsoft sa scoata de pe piata locala Windows 7 si Xbox 360, produse care, potrivit judecatorului, incalca mai multe brevete ale Motorola Mobility, care urmeaza sa fie preluata de Google.

Saptamana trecuta, Comisia pentru Comert International din SUA a aratat, intr-o decizie similara, ca Microsoft incalca brevetele Motorola Mobility pentru mai multe tehnologii, fiind vizata inclusiv conexiunea wireless a Xbox 360 si softul de compresie video.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft abonament Xbox, #Kinect Xbox Microsoft, #Microsoft jocuri , #Jocuri