Diablo 3, jocul cu vanzarile cele mai rapide din istorie

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 18:45
1485 citiri
Diablo 3, jocul cu vanzarile cele mai rapide din istorie

Diablo 3 s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in primele 24 de ore de la lansare, au anuntat reprezentantii companiei Blizzard Entertainment. Volumul ridicat de vanzari stabileste un nou record pe segmentul jocurilor pentru PC.

Cele 3,5 milioane de jocuri vandute nu includ si cele 1,2 milioane de persoane care au primit jocul dupa ce s-au inscris in promotia anuala World of Warcraft, potrivit The Verge.

Incepand cu aceasta saptamana, 6,3 milioane de persoane joaca Diablo 3. Aceste cifre nu includ succesul jocului in retelele de pe Internet.

Oficialii Blizzard Entertainment au declarat ca sunt incantati de succesul inregistrat de acest joc, iar Amazon si GameStop au precizat ca Diablo 3 este unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC lansate pana acum.

Actiunea jocului Diablo 3 PC are loc in Sanctuary, o lume a fanteziei intunecate. Jucatorii pot alege intre cinci clase de personaje - Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter. Mediile inconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse.

Actiunea in Diablo 3 se desfasoara la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo 2. Mephisto, Diablo si Baal au fost infranti, dar Worldstone-ul a fost de asemenea distrus, iar acum fortele Raului ameninta din nou Tristram. Jucatorii vor putea alege una dintre cele cinci clase de eroi disponibile folosind item-uri, vraji si abilitati pentru a infrunta hoardele de demoni.

Diablo 3 se va putea juca de mai multi online. Toti fanii jocului, care au un cont pe Battle.net se pot autentifica pentru a ajuta la testarea serverelor. Utilizatorii pot downloada clientul Diablo 3 si pot face echipe cu prietenii.

Diablo 3 a fost lansat la aproape 12 ani de la aparitia celei de-a doua parti. In momentul lansarii, Blizzard a intampinat o serie de probleme, utilizatorii fiind intampinati cu mesajul "Error 37". Eroarea a fost cauzata de suprasolicitarea serverelor, pe fondul conexiunii permanente a jocului la acestea. Problemele survenite la lansarea jocului Diablo 3 au scos in evidenta lacunele activarii online. Toate exemplarele Diablo 3 trebuiesc activate online, pentru a putea intra in joc.

Creatorii jocului vor sa faca o varianta si pentru console.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Diablo 3, #vanzari record Diablo 3, #Diablo 3 online , #Jocuri