Cele mai vandute jocuri video: Zombii sunt vedetele

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 07:01
2662 citiri
Cele mai vandute jocuri video: Zombii sunt vedetele

Industria jocurilor video este estimata de catre analisti sa ajunga la o valoare de 76 de miliarde de dolari in 2013, in cresterer cu 9%, potrivit Business Insights. Business24 a selectat cele mai vandute jocuri din acest moment, din oferta celui mai mare magazin online din lume, Amazon.com.

Dead Island

Lupta impotriva zombilor fascineaza nu doar studiourile de la Hollywood, ci si producatorii de jocuri. Dead Island este un joc intunecat, violent, plin de suferinta si sange. Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Detaliile sangeroase sunt realizate cu mare precizie. Nu-l recomandam noaptea.

Luigi's Mansion - Dark Moon

Ti-e frica de fantome? N-ar trebui sa-ti fie, pentru ca in Luigi's Mansion ele iti aduc puncte. Jocul aduce tot felul de provocari, nu doar eliminarea fantomelor, ci si rezolvarea de puzzle-uri.

Site-ul oficial - http://luigismansion.nintendo.com/

BioShock Infinite

Acest joc s-a vandut in peste patru milioane de licente la nivel global. Utilizatorii de pe Facebook l-au votat cel mai bun joc de shooting. Actiunea are loc in anul 1912, iar lupta se poarta impotriva a nenumarate si ciudate creaturi. Nu lipsesc armele grele, nici rachetele.

site-ul oficial - http://bioshockinfinite.com/

Call of Duty: Black Ops II

Un viitor sumbru, in care se poarta un razboi total. Daca esti amator de SF-uri intunecate, jocuri in care oxigenul sunt armele, atunci Call of Duty> Black Ops II este ceea ce ti se potriveste.

Site-ul oficial - http://www.callofduty.com/blackops2

Just Dance 4

In sfarsit un joc fara zombie si violenta. Asa cum ii spune si titlul, acest joc este despre dans. Iti provoci prietenii la dans, inveti noi miscari, te antrenezi pentru discoteca. Iti va prinde bine.

http://www.justdancegame.com/

NBA 2K13

Baschet pur. NBA 2K13 iti pune la dispozitie toate vedetele baschetului american. Tu faci spectacolul, tu marchezi cosurile spectaculoase. Vedetele raspund doar comenzilor tale. Tu decizi cine rupe cosul.

Site-ul oficial: http://2kgam.es/BuyNBA2K13

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jocuri video, #top videogames, #top jocuri video , #Jocuri