Angry Birds schimba directia: Porcii ajung in prim plan

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 12:57
4099 citiri
Angry Birds schimba directia: Porcii ajung in prim plan

Urmatoarea versiune a popularului joc Angry Birds ar putea avea in centrul atentiei tabara adversa. De data aceasta, porcii ar putea fi cei care lupta pentru protejarea oualor furate de la pasarile suparate.

Rovio, compania din spatele Angry Birds, ar planui sa lanseze aceasta noua versiune a jocului inainte de Craciunul de anul acesta. Ca si in jocurile clasice Angry Birds, porcii ar avea diverse puteri si arme pe care sa le foloseasca impotriva pasarilor. De altfel, la fel ca si in jocul original, noua versiune ar beneficia de o catapulta si structuri de lemn ori piatra, scrie Pocket-lint.

Jurnalistii de la Pocket-lint sustin ca au vazut screenshot-uri ale jocului, dar nu au facut publice aceste imagini. Pe baza fotografiilor, oficialii site-ului cred ca misiunea jocului ar fi protejarea oualor de pasarile care ii ataca, dar nu mentioneaza si cum s-ar desfasura exact jocul.

"Angry Birds" si-au unit fortele cu Philadelphia Eagles pentru lansarea unei versiuni a jocului cu vulturi. De asemenea, versiunea Angry Birds Seasons a fost actualizata recent, aducand aventura pasarilor in Piglantis, unde jocul se desfasoara si sub apa, dar si in aer.

#Angry Birds, #joc Angry Birds, #versiuni Angry Birds , #Jocuri