Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tineti-va cheltuielile sub control cu o aplicatie IT

Tineti-va cheltuielile sub control cu o aplicatie IT


Aplicatia PlanTheBudget a fost prezentata in cadrul competitiei de aplicatii web si mobile, organizata de Playtech.ro, si reprezinta un instrument prin care iti poti tine cheltuielile sub control.

PlanTheBudget.com este o aplicatie de management al bugetului personal, prin care utilizatorul isi defineste veniturile si cheltuielile periodice si neperiodice, iar aplicatia ii creeaza un buget lunar, in care utilizatorul trebuie sa se incadreze.

Bugetul lunar precede si managementul creditelor utilizatorului, tinandu-se cont de ratele lunare pe care acesta le are de platit.

Plecand de la bugetul creat de aplicatie, utilizatorul isi bifeaza cheltuielile realizate, putand urmari suma pe care o detine si cum deviaza de la bugetul planificat initial.

In plus, cu ajutorul aplicatiei, utilizatorul poate realiza si un plan de economie pentru viitor, tinand cont de comportamentul sau de consum.

Inscrierile in competitia Smart IT, demarata de Playtech.ro sunt deschide pana pe 24 ianuarie 2012.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2850 ori