Cum pot fi inlaturati virusii din calculator. Vezi aici

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 17:15
1725 citiri
Cum pot fi inlaturati virusii din calculator. Vezi aici
Sitck-ul contine o copie a Malwarebytes Anti-Malware si Malwarebytes Chameleon

O noua solutie antivirus ii va ajuta pe specialistii IT in lupta impotriva virusilor. Compania Malwarebytes a creat un stick USB care, dupa ce este introdus in dispozitivul infectat, scaneaza automat tot sistemul si inlatura "inamicul".

Producatorul sustine ca flash-ul antivirus lucreaza chiar si atunci cand calculatorul este inchis. Solutia, numita Techbench, reprezinta un stick USB cu capacitatea de 16 GB, care scaneaza automat computerul infestat, eliminand virusi de tip trojan, spyware si alte fisiere malware.

Malwarebytes descrie Techbench ca "plug-in-and-leave", tehnologie pentru profesionisti care ofera un mod mai rapid de lupta impotriva amenintarilor internautice. Programele antivirus necesita timp pentru instalare, plus ca fiecare amenintare are specificul ei, uneori fiind nevoie de mai multe solutii pentru inlaturarea amenintarii, noteaza Tech News.

Afla mai mult in articolul O solutie care parea SF acum cativa ani: un stick USB inlatura automat toti virusii din calculator pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Malwarebytes Anti Malware, #Malwarebytes Chameleon, #securitate informatic, #stick USB , #Antivirusi