Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prima agentie bancara non-stop

Prima agentie bancara non-stop

BRD Groupe Societe Generale a inaugurat prima sa agentie bancara din Romania cu program non-stop, situata in Bulevardul Lascar Catargiu din Bucuresti. Agentia BRD Express. 24 h este primul concept de agentie automata de acest tip, din cadrul Grupului Societe Generale. Agentia bancara traditionala este deschisa de luni pana vineri intre orele 9 :00 si 18 :00 si ofera produse, servicii si operatiuni curente adresate atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice. Dedicata exclusiv persoanelor fizice, zona automata permite efectuarea celei mai extinse game de operatiuni curente de pe piata romaneasca, posibile in acest tip de agentie. In zona automata este permis accesul permanent atat pentru clientii BRD, cat si pentru non-clienti. Operatiunile ce se pot efectua sunt retrageri si depuneri de numerar, operatiuni de schimb valutar in numerar si in cont, operatiuni de plata a facturilor cu numerar, cu card si din cont, transferuri intra si interbancare.

Toate acestea se realizeaza atat cu ajutorul ATM-ului traditional, cat si cu ajutorul unui automat de depunere numerar (BAN) si unui automat de schimb valutar (ASV). Accesul in zona automata, dupa ora 18 :00, se face prin intermediul unui card bancar emis de o institutie bancara romana sau straina.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 914 ori