Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Euromall de 30 de milioane de euro la Pitesti

Euromall de 30 de milioane de euro la Pitesti

Grupul francez Flash Consulting Invest a anuntat, ieri, ca a inceput constructia unui centru comercial in orasul Pitesti, care se va numi Euromall. Investitia este estimata la 30 de milioane de euro, francezii purtand negocieri cu Raiffeisen Bank si BRD-Groupe Societe Generale. Lansarea oficiala va avea loc in februarie 2007. Foarte important, se vor crea 2.000 de locuri de munca.Centrul comercial este amplasat langa viitoarea autostrada Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Arad. Situat la doua minute de centrul orasului, Euromall va avea o suprafata totala de 32.000 de metri patrati, construiti pe trei niveluri (circa 35 de metri inaltime), din care 20.000 de metri patrati reprezinta zona inchiriabila. Constructia va fi executata de compania BogA'Art Constructii, iar proiectul apartine firmei israeliane Moore-Yaski-Sivan.

Responsabilul cu activitatile de marketing ale companiei franceze, Mosche Turgeman, a declarat ca pentru primul an de activitate este preconizata o cifra de afaceri de 6 milioane de euro.

Hotararea de a construi primul Euromall din Romania la Pitesti a fost luata datorita prezentei Renault in oras, a pozitiei terenului si a potentialului de dezvoltare a zonei. Francezii vor mai contrui inca un Euromall cu o suprafata de 42.000 de metri patrati la Galati. Flash Consulting Invest reprezinta un grup de investitori francezi, care detin un lant de 27 de magazine comerciale in Franta, cu o cifra de afaceri de 125 de milioane de euro in 2004. Grupul este prezent in Romania de cinci ani, pana in prezent deruland afaceri imobiliare.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1212 ori