CIEL Awards si-a ales castigatorii

Marti, 21 Noiembrie 2006, ora 15:26
1396 citiri

CIEL Awards, proiectul ce si-a propus sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori, cu idei valoroase, dar cu resurse limitate, pentru a-si dezvolta o afacere proprie, si-a desemnat castigatorii.In cadrul Galei de decernare a premiilor CIEL Awards, ce a avut loc luni, CIEl Romania i-a premiat pe castigatorii primei editii a competitiei.

"Cel mai bun tanar expert contabil CECCAR, implicat in activitatea IMM" a fost desemnata Alice Andreea Ivanovici, iar firma Jpt Accounting 2002 a castigat premiul "Cea mai buna firma de contabilitate, membra CECCAR, implicata in activitatea IMM". Premiul "Cea mai buna IMM, firma de contabilitate, din evidenta CECCAR" a fost acordat firmei Cont Solutions.

Castigatorii categoriei CIEL Awards pentru cei mai buni studenti in Economie au fost Vlad Botos, (Masterand la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice) premiul III, premiul II - Alina Bucur (Masteranda la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi, Facultatea de Management Financiar Contabil), iar premiul I CIEL Awards Best Student a fost castigat de Florin Grosu (Doctorand Academia de Studii Economice din Bucuresti si Masterand la Goteborg University, Faculty of Business, Economics and Commercial Law).

La categoria dedicata celor mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de "business start-up" au fost premiate cele mai bune 3 planuri din cele 11 calificate in finala.

Premiul III a fost castigat de Lavinius Marcu cu un plan de afaceri ce presupune infiintarea unei agentii de turism online. Premiul II a mers la Oradea. Ideea de afaceri a Laviniei Mihut presupune infiintarea unei companii de brokeraj bancar. Endre Dombay a castigat premiul cel mare. El isi doreste sa inceapa o afacere in domeniul medical veterinar in Brasov. Firma urmeaza sa fie infiintata impreuna cu un asociat, ambii fiind medici veterinari. Obiectivul afacerii este furnizarea de servicii medicale de calitate pentru animale de companie.

Dupa aflarea castigatorilor, Dan Damian, Presedintele Fundatiei CIEL Romania si Directorul General al CIEL Romania, a anuntat stabilirea unui parteneriat cu TVR. Cei care nu au castigat o finantare la CIEL Awards vor avea ocazia sa-si prezinte planurile de afaceri in fata unor potentiali investitori, la emisiunea Arena Leilor.

Gala de Premiere s-a incheiat cu decernarea Diplomei de Merit, companiei Itancar Filgrup. Premiul a fost inmanat de Pierre Yves Morlet, fondatorul CIEL.

Premiile de la cele 3 categorii de concurs au fost oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments, Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti.

Bloombiz