Spada lanseaza SocialMediaSchool.ro

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 12:32
1612 citiri
Spada lanseaza SocialMediaSchool.ro

Spada lanseaza SocialMediaSchool.ro, platforma de training-uri intensive, webinarii si workshop-uri dedicate atat celor care vor sa invete sa foloseasca social media pentru business, cat si celor care si-au insusit deja notiunile specifice.

Intrucat social media este un domeniu nou in Romania, un domeniu care se dezvolta rapid si care este in continua schimbare, poate fi dificil pentru companii sa tina pasul si sa obtina rezultatele dorite. De aceea Spada a lansat SocialMediaSchool.ro, o platforma de training-uri de social media pentru companii, pe baza experientei anterioare in campanii pe Facebook, bloguri sau LinkedIn.

In urma acestui program participantii vor invata ce tipuri de obiective pot fi atinse prin intermediul social media, cum sa isi aleaga canalele potrivite pentru obiectivele alese, cum sa gandeasca si cum sa implementeze o strategie si, poate cel mai important, cum sa masoare rezultatele pentru a determina ce actiuni viitoare trebuie facute.

Urmatorul astfel de training va avea loc pe 21, 22, 28 si 29 iunie, in Bucuresti. Programul intensiv este structurat in 4 zile a cate 6 ore, iar traineri sunt Andrei Rosca, general manager Spada si Alexandru Negrea, Head of Facebook Dept. la Spada.

Programul se adreseaza atat companiilor care vor sa isi pregateasca oameni de social media interni, cat si viitorilor profesionisti in social media, oameni care sunt hotarati sa isi construiasca o cariera in acest domeniu. Asigura un start ferm, sigur, si un bagaj solid de cunostinte atat teoretice, cat mai ales practice.

Lansata in ianuarie 2011, Spada ofera consultanta si servicii social media la peste 100 de campanii si mai mult de 40 de brand-uri din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare SocialMediaSchool Spada, #social media business Romania, #consultanta social media Romania, #consultanta companii social media , #Stiri Social Media