RCS&RDS a reintrodus in grila televiziunile VH1 si Film Cafe

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 16:56
1904 citiri
RCS&RDS a reintrodus in grila televiziunile VH1 si Film Cafe

RCS&RDS a reintrodus in grila televiziunea muzicala VH1 si postul de filme si seriale Film Cafe, care au fost scoase din pachetele companiei de telecomunicatii in data de 7 ianuarie.

Potrivit unor comentarii postate de abonati ai RCS&RDS pe pagina de Facebook a companiei, VH1 si Film Cafe ar fi fost reintroduse in grila RCS&RDS incepand de la mijlocul saptamanii trecute, treptat, in Bucuresti si in alte orase din tara.

Pe 7 ianuarie, RCS&RDS a scos televiziunile VH1 si Film Cafe si a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD pe retelele sale de cablu digital, dupa cum au declarat, la momentul respectiv, surse din industria media.

RCS&RDS nu a comunicat atunci public faptul ca va scoate din grilele sale televiziunea muzicala VH1 si televiziunea de filme si seriale Film Cafe. RCS&RDS nu a comunicat public nici introducerea in grila a televiziunilor History HD, Viasat Nature/ History HD si Comedy Central Extra.

Singurul anunt facut atunci de RCS&RDS a vizat Eurosport HD si Eurosport 2 HD - versiunile in format High Definition ale televiziunilor Eurosport si Eurosport 2 - si a fost facut pe contul de Facebook al companiei.

In cazul VH1, o televiziune detinuta de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distributia VH1 in reteaua RCS&RDS. De asemenea, RCS&RDS a informat CNA ca cele doua parti poarta negocieri pentru prelungirea contractului, dupa cum a declarat pe 7 ianuarie, pentru MEDIAFAX, Laura Georgescu, presedintele CNA.

Film Cafe este o televiziune aflata in portofoliul companiei Chello Central Europe. Film Cafe s-a lansat in Romania pe 1 decembrie 2012, inlocuind televiziunea Romantica.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.

#post filme tv, #grila programe RCS RDS , #Stiri Social Media