Oprah va avea o sectiune online la Huffington Post

Joi, 24 Mai 2012, ora 11:46
1207 citiri
Oprah va avea o sectiune online la Huffington Post

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey isi va extinde imperiul multimedia pe care il detine printr-o colaborare cu publicatia Huffington Post, unde va avea o sectiune online si interactiva care ii este dedicata, au anuntat, miercuri, reprezentantii Oprah Winfrey Network.

Sectiunea The Huffington Post Oprah va fi lansata in luna august si va include continuturi preluate de pe site-ul Oprah.com, va avea afisat motto-ul "Live Your Best Life" si va contine diverse inregistrari video de pe postul de televiziune OWN TV, detinut de Oprah, dar si articole si sfaturi despre sanatate, moda si cultura.

Sectiunea va dezvolta si continuturi originale, in colaborare cu editorii de la Oprah.com, OWN TV si Huffington Post si ii va angaja interactiv pe cititori.

Oprah Winfrey, in varsta de 48 de ani, supranumita "regina talk show-urilor" gratie emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat in anii 1980, a constatat in ultimele luni ca noua ei retea de televiziune (Oprah Winfrey Network) intampina dificultati in a cuceri vechiul ei public cu interviurile si emisiunile sale.

Noua ei colaborare cu Huffington Post ii va permite vedetei americane sa se adreseze unei audiente online de 36,9 milioane de utilizatori in fiecare luna si ii ofera sansa de a-si "recupera" o parte din publicul ei consacrat - femei cu varstele intre 25 si 54 de ani. Oprah are in prezent 11,5 milioane de followers si sapte milioane de fani pe Facebook.

#Oprah Winfrey Washington Post, #Oprah Winfrey rubrica online, #Oprah Winfrey online , #Stiri Social Media