Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google+ ajunge la 90 de milioane de utilizatori, inca departe de Facebook

Google+ ajunge la 90 de milioane de utilizatori, inca departe de Facebook


Google+, reteaua sociala online lansata de Google, a ajuns la 90 de milioane de utilizatori, de la lansarea sa in iunie 2011, a declarat CEO-ul Google, Larry Page.

"De-abia am inceput sa lucram la ceea ce am promis", a declarat Larry Page.

Potrivit sefului Google, Google+ a lansat cate o optiune noua in fiecare zi de la lansarea sa.

Reteaua sociala a Google este folosita in fiecare zi de catre 60% dintre utilizatorii sai si saptamanal de catre 80% dintre utilizatori.

Paul Allen, autoproclamat analist specialist in reteaua Google+, a estimat ca reteaua va ajunge la 100 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul lunii februarie 2012, inca departe de locul in care se afla Facebook.

Una dintre cele mai noi functionalitati ale retelei este integrarea cu motorul de cautare Google. Utilizatorii online care folosesc motorul de cautare Google vor primi rezultate inclusiv de pe paginile din reteaua Google+.

Facebook are peste 800 de milioane de utilizatori si se estimeaza ca pana la sfarsitul lunii august va ajunge la un miliard de utilizatori.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1179 ori