Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Digital Marketing Forum: Ce trebuie sa faca brandurile in online

Digital Marketing Forum: Ce trebuie sa faca brandurile in online


Evenimentul ce reuneste specialisti locali si internationali cu expertize avansate de comunicare online, publicitate si strategie media, Digital Marketing Forum, va incepe o noua editie marti, pe 22 februarie.

Evenimentul se afla la cea de-a cincea editie si va fi cea mai complexa de pana acum, constand in doua zile de conferinte, seminarii si intalniri specializate.

Discutiile din prima zi pun accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre subiectele abordate la conferinta: evolutia marketingului sub influenta noilor media, strategia de marketing online, solutii pentru campaniile interactive, promovarea in social media.

Cea de-a doua zi (23 februarie) va gazdui doua workshopuri Social Media Marketing si Internet Marketing, in care vor fi prezentate atat elementele si strategiile de baza ce pot fi folosite in marketingul online, cat si analize mai avansate despre gestionarea corecta a platformelor web 2.0.

Cine sunt invitatii

Printre vorbitorii care vor participa la eveniment se numara:

- Odysseas Ntotsikas (Managing Director, Think Digital)
- Raluca Kisescu (Marketing Manager, Avon)
- Stefanos Karagos (Founder, Xplain)
- Vesna Zakario (Sales Director, Gemius)
- Adrian Stanescu (Country Manager, Think Digital)
- Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions)
- Radu Ionescu (Creative Director, Kinecto)
- Gabriel Nedelea (Managing Director, Metromind)
- Stefan Stroe (Consultant Independent)
- Bogdan Nitu (Partener, Webstyler)
- Andrei Rosca (General Manager, Spada)
- Costin Radu (Managing Partner, The Geeks).

Pentru a completa informatiile oferite in cadrul evenimentului, Digital Marketing Forum lanseaza rezultatele studiului "Leading Brands by Romanian Internet Users", realizat de Gemius Research, care dezvaluie noi informatii cu privire la cele mai importante branduri active in mediul online din Romania.

Studiul contine si clasamente ale brandurilor internationale si romanesti, din diverse domenii de activitate.

De asemenea, in cadrul Digital Marketing Forum va avea loc lansarea celei de-a cincea editii a Digital Marketing Report, o importanta sursa de informatie sintetizata si utila cu profesionistii romani din online, comunicare, PR, marketing.

Digital Marketing Forum este organizat de Evensys in colaborare cu Avon Romania si Think Digital.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1823 ori