Softwin a inregistrat o crestere de peste 50 la suta in ultimii cinci ani

Joi, 15 Decembrie 2005, ora 17:34
888 citiri

La 15 ani de la infiintare Softwin are peste 750 de angajati, este prezenta pe doua continente si patru tari, are peste 5.000 de proiecte dezvoltate pentru clienti din intreaga lume si a inregistrat o crestere anuala de peste 50 la suta in ultimii 5 ani.Compania a creat familia de produse de securitate marca BitDefender, care a devenit cel mai vandut produs IT romanesc in lume si cea mai raspandita marca romaneasca pe internet.

BitDefender a cucerit in 2005 pozitia nr. 1 in topul celor mai vandute produse software in magazinele franceze si locul 3 in Germania.

Produsele BitDefender sunt prezente prin distributie directa in peste 40 de tari si adaptate in 18 limbi.

Dupa ce a introdus cartea electronica si bibliotecile virtuale in Romania, Softwin a fost aleasa de BBC la sfarsitul anului trecut ca furnizor preferat, singurul din afara Marii Britanii, care sa participe la un proiect gigant al acestei tari, de creare de soft educational care sa acopere intreaga programa scolara britanica.

De asemenea, Softwin este considerat un promotor in Romania si in domeniul outsourcingului de servicii de Contact Center.

Compania are in derulare peste 40 de contracte de servicii Call & Contact pentru clienti gigant din Europa si o experienta de 5 ani in domeniu. Serviciile sunt oferite prin intermediul a peste 250 de tineri specializati care opereaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

"Softwin isi va centra succesul viitor pe pozitionarea sa ca un furnizor de mare incredere de solutii informatice pentru marile organizatii din Romania, Europa Centrala si de Est si pe dezvoltarea in continuare de produse si tehnologii software, care sa fie in top in clasamentele mondiale", a declarat Florin Talpes, directorul general Softwin.

Banii Nostri