YourSports: Noul "Facebook al sporturilor"

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 17:25
1320 citiri
YourSports: Noul "Facebook al sporturilor"

Chris McCoy, fost jucator american de baseball, a lansat joi proiectul YourSports, care incearca sa "reinventeze" modul in care continutul on-line dedicat sportului este creat si apoi accesat de consumatori.

McCoy si echipa sa vor incorpora in noul lor proiect elemente ale site-ului de intrebari si raspunsuri Quora, ale Facebook, precum si elemente de afisare ale paginii web a ESPN, relateaza Techcrunch.

YourSports incearca sa creeze o retea sociala pentru ca utilizatorii sa poata discuta cu prietenii cu privire la orice tip de sport.

Ei se pot conecta la YourSports direct cu contul de Facebook sau creand un cont separat. Contul YourSports are capacitatea de a crea singur profilul utilizatorului, pornind de la informatiile accesibile pe Facebook.

Din acest cont pot fi urmarite anumite echipe sau orase, iar continutul postat pe paginile acestora va ajunge in fluxul de stiri al utilizatorilor. Daca acestia devin "fani" al unei echipe, ei vor putea urmari tot continutul legat de acea echipa, iar daca devin "adversari", nu vor primi acel continut.

YourSports este inca in faza de dezvoltare, asa ca echipa de proiect nu s-a decis deocamdata in privinta unui anume model de afaceri.

McCoy vede insa posibilitati de extindere pe viitor, precum cea de checkin intr-un anumit loc, astfel incat suporterii unei anumite echipe sa stie unde pot intalni alti fani. Aplicatiile mobile reprezinta o alta directie de extindere pentru YourSports.

Din punct de vedere financiar, proiectul se bazeaza deocamdata pe un capital initial de 400.000 de dolari.

Twitter se pregateste de listare. Cum vor evita greseala Facebook

#retea sociala sport, #yoursports retea sociala, #yoursports facebook , #Retele sociale