"Urzeala Tronurilor" - de la film, la joc de strategie

Marti, 22 Mai 2012, ora 19:58
1397 citiri
"Urzeala Tronurilor" - de la film, la joc de strategie

Un joc video de strategie, inspirat de serialul original HBO "Urzeala Tronurilor", produs pe baza romanelor scrise de George R.R. Martin, va fi lansat in curand pe reteaua de socializare Facebook, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Intitulat "Game Of Thrones Ascent", noul joc va permite utilizatorilor sa devina membri ai unor familii nobiliare, sa incheie aliante si sa duca razboaie intre diversele case domnitoare din regatul fictiv Westeros.

Jocul combina elemente de strategie cu elemente narative si ii va determina pe utilizatori sa isi construiasca castele, sa isi sporeasca suprafetele pe care le stapanesc si sa isi trimita trupele in lupta.

"Game Of Thrones Ascent" este produs de compania Disruptor Beam. Jocul va fi accesibil in curand si pe platformele XBox 360, PlayStation 3 si pe PC-uri.

Serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune centrata vag in secolul al XV-lea, intr-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul si fantasticul vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

#Facebook joc strategie, #Facebook Urzeala Tronurilor, #lansare joc strategie Facebook, #Facebook Game of Thrones , #Retele sociale