Twitter are 10 milioane de utilizatori in Marea Britanie

Marti, 15 Mai 2012, ora 10:15
1071 citiri
Twitter are 10 milioane de utilizatori in Marea Britanie

Reteaua sociala Twitter are 140 milioane de utilizatori la nivel global, 10 milioane dintre acestia fiind din Marea Britanie. In aceasta tara, peste 80% dintre utilizatori sunt activi pe Twitter de pe mobil.

Numarul ridicat de utilizatori din Marea Britanie arata faptul ca Twitter inregistreaza o crestere a afacerii sale pe aceasta piata, anuntand ca face angajari in continuare. Reteaua are mai mult de 30 de angajati la biroul din Londra, fiind libere mai multe posturi de ingineri.

Pentru a extinde aceasta afacere, Twitter ofera brandurilor posibilitatea de a-si face publicitate. Mai mult de 140 de branduri din Marea Britanie si-au facut reclama pe platforma sociala, de cand a fost lansat serviciul de promovare a produselor. Printre acestea se numara Cadbury, the British Heart Foundation, Adidas, Walkers sau Marks and Spencer, anunta Mashable.

Oficialii Twitter spun ca aceasta retea functioneaza foarte bine pentru branduri cand acestea au un mesaj si folosesc platforma pentru a se conecta la nivel personal cu clientii lor: "Ceea ce este minunat la Twitter este faptul ca brandurile pot oferi informatie, discounturi, afaceri, sa poate conversatii cu clientii, sa asculte ceea ce clientii au de spus, adaugand astfel valoare conversatiei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#utilizatori Twitter Marea Britanie, #afaceri Twitter Marea Britanie, #Twitter evolutie Marea Britanie , #Retele sociale