Reteaua sociala MySpace va fi relansata pana la sfarsitul anului

Luni, 23 Iulie 2012, ora 10:50
1189 citiri
Reteaua sociala MySpace va fi relansata pana la sfarsitul anului

Rupert Murdoch, CEO-ul News Corp, a recunoscut ca achizitia MySpace nu a fost gestionata eficient, dar noii proprietari vor sa relanseze reteaua sociala pana la sfarsitul acestui an.

Proprietarii Specificic Media, Chris si Tim Vanderhok, compania care a achizitionat MySpace de la News Corp., anul trecut, au deja un plan pentru reteaua sociala, potrivit The Verge.

Cei doi intentioneaza ca noua retea sociala sa ofere servicii de promovare pentru muzica si descoperire de noi talente. Serviciul are deja in baza sa de date peste 42 de milioane de cantece.

Noii proprietari ai MySpace au semnat un parteneriat cu Justin Timberlake, care ii va ajuta sa transforme site-ul intr-o platforma pe care artistii s-o foloseasca pentru a se promova si pentru a-si construi brandul.

Momentan, noua versiune MySpace se afla in testare beta, in mod intern, iar pana la sfarsitul anului va fi lansata, tot in regim de testare, catre artisti.

MySpace nu este singura retea sociala care va fi relansata. Compania Betaworks, care a cumparat Digg, va dezvalui noua fata a retelei sociale incepand cu 1 august, adica in mai putin de doua saptamani, potrivit Venture Beat.

Betworks a achizitionat tehnologia Digg, ce mai ramasese din fosta retea sociala, pentru 500.000 de dolari, dupa ce Washington Post Company a preluat toti inginerii companiei, pentru aproximativ 12 milioane de dolari si dupa ce LinkedIn a cumparat 15 brevete de la Digg, pentru aproape 4 milioane de dolari.

Citeste Reinventarea retelei Digg: Vom vedea un nou inceput pe 1 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#MySpace relansare, #MySpace promovare artisti, #MySpace Justin Timberlake relansare , #Retele sociale