Google+ te lasa sa inregistrezi cu webcam-ul si sa publici videoclipul

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 10:40
1738 citiri
Google+ te lasa sa inregistrezi cu webcam-ul si sa publici videoclipul
Google+ ii lasa pe utilizatori sa inregistreze videoclipuri cu webcam-ul

Reteaua sociala Google+ a activat incepand de astazi optiunea de inregistrare video prin intermediul webcam-ului si posibilitatea de publicare a fisierului inregistrat.

Videoclipul inregistrat de camera web a utilizatorului poate fi aratat si prietenilor pe care acesta ii are in Cercurile sale.

Optiunea nu este noua in randul altor retele sociale precum Facebook, dar avantajul Google se numeste YouTube, cel mai folosit site colectiv de videoclipuri din lume.

Reteaua sociala Google+ a ajuns la 62 de milioane de utilizatori inregistrati si are o rata medie de 625.000 de inregistrari pe zi, potrivit statisticianului Paul Allen.

De cand a devenit o retea sociala publica, Google+ si-a marit baza de utilizatori cu peste 10 milioane pe luna. In luna decembrie 2011, Google+ a inregistrat 12 milioane de utilizatori.

Google+ ar putea depasi 400 de milioane de utilizatori pana la sfarsitul anului 2012. Allen argumenteaza ca aceasta cifra este sustinuta de faptul ca aproximativ 700.000 de dispozitive Android sunt activate in fiecare zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#google vs facebook, #google plus, #google plus youtube , #Retele sociale