Facebook va rezista 100 de ani, crede un investitor rus

Duminica, 10 Martie 2013, ora 15:53
1778 citiri
Facebook va rezista 100 de ani, crede un investitor rus

Un investitor rus, Iuri Milner, care a devenit miliardar prin plasamentele sale timpurii in actiuni Facebook, crede ca reteaua de socializare este un site care va rezista 100 de ani, ca si Google si Wikipedia.

Facebook, Google si enciclopedia online Wikipedia vor exista si peste un secol, pentru ca serviciile lor se dezvolta cu atat mai mult cu cat sunt mai mult folosite, a declarat Milner intr-un interviu la South by Southwest Interactive Festival din Austin, relateaza Bloomberg.

"Toate trei au un efect extraordinar. Sunt sanse sa supravietuiasca pe termen lung", a spus Milner, cofondator si director executiv la Digital Sky Technologies.

Milner era relativ necunoscut inainte sa investeasca in Facebook in 2009, cand compania era evaluata la 10 miliarde de dolari. Intre timp, valoarea retelei de socializare a crescut de peste sase ori, iar Milner si-a extins portofoliul cu investitii in Zynga, Groupon, Twitter si LinkedIn.

Digital Sky Technologies a vandut 45,7 milioane de actiuni Facebook in mai 2012, cand a avut loc oferta publica initiala a companiei de socializare, dar mai detine inca 13,8 milioane de titluri, evaluate la 387 milioane de dolari. Milner are o avere neta de circa 1 miliard de dolari, potrivit datelor Bloomberg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook actiuni, #investitie actiuni Facebook , #Retele sociale