Conturile celebritatilor pe retele sociale: Tweet Marilyn Monroe

Joi, 09 Februarie 2012, ora 20:10
1302 citiri
Conturile celebritatilor pe retele sociale: Tweet Marilyn Monroe

Marilyn Monroe are, oficial, cont pe Twitter. Marti noapte, contul @marilynmonroe a devenit activ pe reteaua de socializare.

In urma cu 18 luni, o firma de marketing specializata in drepturi de proprietate intelectuala Authentic Brands Group a cumparat drepturile pentru folosirea brandului Marilyn Monroe pentru suma de 20 de milioane de dolari, potrivit CNN Money.

Contul lui Marilyn Monroe de pe Twitter a adaugat deja 3000 de prieteni si are 153 de tweet-uri, fiind deja validat de Twitter.

Reteaua de socializare a validat conturilor unor celebritati precum Elvis Presley(50.000 de prieteni pe cont), Michael Jackson(600.000 de prieteni) si familia lui Bob Marley(150.000 de followeri).

George Harrison si Jimi Hendrix nu au primit inca stampila companiei de autenticitate.

In afara de Twitter, Marilyn Monroe este "prezenta" si pe Facebook cu 2 milioane de like-uri. Authentic Brands Group, compania care a creat conturile celebritatilor se asteapta ca aceasta strategie social media sa devina o afacere profitabila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cont twitter marilyn monroe, #social media celebritati, #cont twitter elvis presley, #pagina facebook marilyn monroe , #Retele sociale