Cel mai popular joc din lume debuteaza pe Facebook

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 18:34
2244 citiri
Cel mai popular joc din lume debuteaza pe Facebook
Angry Birds debuteaza pe Facebook

Spre fericirea multora, Angry Birds, cel mai popular joc din lume, va debuta pe Facebook, cea mai populara retea sociala din lume, chiar de Valentine's Day.

Angry Birds este cel mai de succes joc din istoria industriei de divertisment, cu peste 700 de milioane de descarcari de cand a fost lansat, in decembrie 2009. Pentru a creste, Angry Birds se extinda si pe Facebook, care pana la sfarsitul anului 2012 va ajunge la peste un miliard de utilizatori.

Rovio, compania care produce Angry Birds, joc dupa care se va face chiar si un film, va sustine o lansare oficiala in Jakarta, Indonezia, unde Facebook are un grad imens de penetrare, de pana la 41 de milioane de utilizatori din 800 de milioane cat are reteaua sociala in prezent.

"Vom ataca pietele in dezvoltare intr-un mare stil anul acesta", a declarat Peter Vesterbacka, directorul Rovio.

Oficialul a spus ca fiecare telefon Nokia Asha vine la pachet cu Angry Birds. Anul acesta Rovio estimeaza ca va trece de un miliard de descarcari pentru jocul Angry Birds.

Angry Birds va fi preinstalat pe fiecare televizor Samsung Smart TV.

Vesterbacka a spus ca varianta Angry Birds pentru Facebook va permite utilizatorului sa se joace in varianta full screen si va avea o calitate ridicata a animatiei.

Rovio va introduce noi efecte ale jocului, precum un cutremur sau pasari mai puternice, care pot fi cumparate pentru 99 de centi sau pot fi castigate in timpul jocului.

#angry birds facebook, #angry birds smartphone, #jocuri online, #jocuri Facebook , #Retele sociale