Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

App.net a strans 500 mii de dolari pentru infiintarea unui nou tip de retea sociala

App.net a strans 500 mii de dolari pentru infiintarea unui nou tip de retea sociala


Antreprenorul Dalton Caldwell de la Mixed Media Labs a reusit sa stranga o finantare cu garantie de 500.000 de dolari pentru infiintarea unui nou tip de retea sociala.

Pragul cerut pentru finantarea App.net a depasit cu 38 de ore in avans termenul limita pana la miezul noptii pe care dezvoltatorii l-au stabilit pentru luni. A fost nevoie de 7.372 de sustinatori pentru a colecta garantiile in valoare de 500.050 de dolari, pretul pe membru variind de la 50 de dolari pentru cont de membru de baza si pana la 1.000 de dolari pentru contul Pro Tier, potrivit The Verge.

Echipa lui Dalton Caldwell incearca sa lanseze un nou model de business in domeniul retelelor sociale, argumentand ca reclamele sau alte tipuri de operatiuni comerciale nu pot oferi niciodata utilizatorului o experienta autentica, in ceea ce priveste activitatea lui intr-o retea sociala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1684 ori