Aplicatia care nu permite dezvaluirea detaliilor din filme, inventata de o americanca

Duminica, 12 Mai 2013, ora 13:51
1903 citiri
Aplicatia care nu permite dezvaluirea detaliilor din filme, inventata de o americanca

O adolescenta americana de 17 ani, Jennie Lamere, a creat o aplicatie "anti-spoiler" pentru blocarea postarilor de pe Twitter care prezinta prea mult din intriga unui film sau emisiuni TV, alterand astfel placerea de urmari programele respective.

"Atentie, urmeaza un spoiler!" - numeroase articole sau comentarii postate pe internet incep cu acest mesaj, prevenindu-i astfel pe utilizatori. Jennie Lamere, enervata sa isi vada ruinata de fiecare data placerea ei de telespectatoare din cauza dezvaluirilor facute de internauti, a decis sa actioneze si sa creeze o aplicatie, informeaza lefigaro.fr.

Twivo, aplicatie care poate fi utilizata in Google Chrome si Mozilla Firefox si care va fi disponibila in cateva saptamani, blocheaza postarile care contin cuvinte cheie ce pot dezvalui detalii relevante despre programele TV pe care utilizatorii doresc sa le vizioneze, noteaza Los Angeles Times.

Dupa instalarea aplicatiei, care presupune setarea unor cuvinte cheie precum numele filmelor sau emisiunilor, ale personajelor sau ale actorilor, utilizatorii o pot activa oricand in apropierea difuzarii programelor lor favorite, iar postarile care contin cuvintele setate vor fi blocate.

Adolescenta din Nashua, New Hampshire, care foloseste in prezent versiunea beta a Twivo, considera ca aplicatia sa ajuta la crearea unei reputatii bune a femeilor in domeniul tehnologiei si isi doreste sa lucreze in viitor pentru Google.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mesaje twitter, #aplicatie antispoiler, #aplicatie twitter , #Retele sociale