Remarketingul, un instrument util pentru vizibilitatea blogului tau

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 16:07
1518 citiri
Remarketingul, un instrument util pentru vizibilitatea blogului tau

Remarketing-ul, un instrument care permite afisarea unor reclame utilizatorilor care au vizitat cel putin o data un anumit website, este una dintre cele mai eficiente tactici. O campanie desfasurata de Webdigital si Standout demonstreaza acest lucru.

Cele doua companii au realizat o campanie, in perioada 20 Noiembrie - 10 Decembrie 2012, in care 10 blogeri au acceptat utilizarea remarketing-ului pentru fidelizarea cititorilor.

Remarketing-ul permite afisarea unor reclame utilizatorilor care au vizitat cel putin o data un anumit website. Aceasta tactica vizeaza identificarea audientei relevante in functie de comportamentul utilizatorului si de interesul acestuia pentru produsele, serviciile sau categoria de continut descrise pe o anumita pagina din cadrul website-ului vizitat.

Cei care au acceptat provocarea au fost:

* www.bookaholic.ro

* www.buhnici.ro

* www.clickio.ro

* www.digitalsport.ro

* www.imperatortravel.ro

* www.laviniabiberi.com

* www.motivonti.ro

* www.nwradu.ro

* www.petreanu.ro

* www.umbluliber.com

Scopul campaniei realizate a fost cresterea vizibilitatii blogurilor in randul propriilor cititori. Bannerele din cadrul campaniei au atins peste 2.300.000 afisari si au cumulat 5.800 de click-uri, ceea ce aminteste ca instrumentele de marketing online sunt transparente si cuantificabile.

#remarketing blog, #crestere trafic blog, #campanie standout webdigital , #Bloguri