Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 04:22
293 citiri
Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top
FOTO Facebook

Compania Vivo este pe cale să lanseze pe piață modelul X100 Ultra, un telefon care promite să rivalizeze cu Xiaomi 14 Ultra în domeniul fotografic, ducând performanța la nivelul aparatelor foto profesionale.

În contextul unei competiții acerbe pentru cel mai bun camera-phone, Vivo pare să își propună să depășească standardele impuse de Xiaomi.

Xiaomi 14 Ultra, deși nu este exemplar din punct de vedere ergonomic datorită dimensiunii sale generoase, a captivat publicul cu performanțele sale fotografice superioare. În acest context, Vivo X100 Ultra vine cu promisiuni de a eleva și mai mult aceste capabilități, chiar dacă acest lucru ar putea însemna compromisuri în ceea ce privește ergonomia și costurile, scrie Android Headlines.

Cu ce funcții mai vine noul X100 Ultra de la Vivo

Noul model de la Vivo este prevăzut cu un senzor Sony LYT-900 pentru camera principală, recunoscut pentru calitatea excepțională a imaginilor produse, mai ales în condiții de lumină scăzută. Acesta este completat de un sistem avansat de lentile care ar putea plasa X100 Ultra în topul preferințelor pentru amatorii de fotografie.

Pe lângă îmbunătățirile aduse camerei, Vivo X100 Ultra va include și o cameră periscopică de 200MP, similară cu cea a modelului Samsung S23 Ultra, dar cu caracteristici superioare de zoom optic de până la 4.3X. Telefonul va beneficia și de ultimele inovații tehnologice precum chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, conectivitate prin satelit și opțiuni de încărcare wireless ultra-rapidă.

Cu toate acestea, Vivo X100 Ultra ar putea rămâne un produs exclusiv pentru piața chineză, datorită costurilor ridicate de producție și profilului de nișă al potențialilor cumpărători.

...citeste mai departe despre "Vivo X100 Ultra, telefonul care vrea să ofere o cameră profesională cu performanțe de top" pe Ziare.com

Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
Motorola va lansa noile smartphone-uri pliabile Razr 50 în SUA și Canada. Ce zvonuri au apărut despre dispozitive
Motorola va lansa noile smartphone-uri pliabile Razr 50 în SUA și Canada. Ce zvonuri au apărut despre dispozitive
Motorola pregătește lansarea noilor modele de smartphone-uri pliabile din seria Razr 50, care vor fi disponibile în Statele Unite și Canada sub denumirile Razr (2024) și Razr+ (2024). Recent,...
#smartphone, #vivo, #Android, #camera , #Stiri Internet