Silviu Prigoana, in topul celor mai cunoscute branduri personale

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 16:20
1706 citiri
Silviu Prigoana, in topul celor mai cunoscute branduri personale

Primele zece locuri in clasamentul celor mai cunoscute branduri personale de business ale antreprenorilor romani sunt in general ocupate de un mix format pe de o parte din oameni de afaceri vechi care au reusit, in ultima perioada, sa se promoveze suficient de mult incat sa fie prezenti in mintea oamenilor, pe de alta parte din oameni de afaceri noi, tineri si activi, care se remarca prin dinamism si vizibilitate.

Silviu Prigoana se afla pe primul loc, fiind recunoscut ca un antreprenor constant, dinamic si eficient. Principalul motiv pentru care se situeaza pe primul loc este cel al recunoasterii si notorietatii sale, sustinuta mult de autopromovare. Este de remarcat faptul ca autopromovarea nu i-a erodat titulatura de om de afaceri, ci, dimpotriva, i-a potentat-o.

Dan Voiculescu se afla pe locul 2, propulsat tot de autopromovare, dar si de performanta si vizibilitatea businessului creat (in principal media).

Irina Schrotter este un brand extrem de vizibil prin natura businessului si, totodata, foarte respectat pentru bun-simt si disciplina.

Viorel Catarama este perceput ca un mamut al afacerilor in Romania, cu un gen de charisma si notorietate care il propulseaza in top 10.

Dan Sucu se afla in spatele unui brand romanesc de succes, un brand care a reusit sa-si mentina calitatea constanta in timp si sa ramana activ chiar in vremuri de criza.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai promovati si recunoscuti exponenti ai generatiei de tineri antreprenori. A inregistrat un scor de recunoastere mare.

Ion Tiriac
ocupa un suprinzator loc 7 pentru singurul motiv ca nu mai este recunoscut ca foarte activ si dinamic in ultima vreme. Scorul lui de recunoastere este mai scazut decat al celor situati inaintea sa, desi scorul de performanta in business il pozitioneaza in fruntea clasamentului.

Adrian Porumboiu este destul de promovat in ultima perioada, recunoscut pentru spirit de antreprenor si curaj intr-un sector de activitate foarte dificil, dar cu foarte mare potential – agricultura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#antreprenoriat, #branduri, #personale, #prigoana, #silviu , #stiri Silviu Prigoana