Prigoana a solicitat inregistrarea a 100 marci de posturi TV

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 16:20
2306 citiri
Prigoana a solicitat inregistrarea a 100 marci de posturi TV

Deputatul PDL Silviu Prigoana a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea a peste o suta de marci de posturi de televiziune, printre care Bucuresti TV, Cluj-Napoca TV, Timisoara TV, afirmand pentru Mediafax ca este posibil sa le puna in functiune el sau altii. 

Potrivit Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Silviu Prigoana a cerut, in data de 15 aprilie, inregistrarea a peste o suta de marci de posturi de televiziune, printre care Adjud TV, Bucuresti TV, Bacau TV, Cluj-Napoca TV, Sibiu TV, Timisoara TV etc.

Prigoana cere OSIM dreptul sa foloseasca marcile respective pentru "Publicitate", "Difuzare de programe audiovizuale; telecomunicatii", "Realizare de programe si emisiuni audiovizuale; educatie, instruire, divertisment; activitati culturale si sportive" si "Creare si mentinere de site-uri web".

Contactat de Mediafax si intrebat de ce a solicitat inregistrarea acestor marci, Silviu Prigoana a spus ca are deja inregistrate "sute de marci".

Intrebat de ce a solicitat inregistrarea acestor marci, deputatul PDL a mai spus: "Acum am considerat ca este momentul".

La intrebarea daca va pune in functiune televiziuni cu denumirile pentru care a solicitat inregistrarea marcilor, Silviu Prigoana a raspuns: "Probabil eu sau altii".

"Nu este o regula ca daca le inregistrezi sa si functioneze", a spus Silviu Prigoana.

"Proiectul este mai vast", a mai afirmat deputatul PDL, precizand ca de proiect se ocupa "o echipa".

Prigoana a refuzat, insa, sa spuna lucruri care tin de "intimitatea" acestui proiect, cum ar fi cine este managerul de proiect.

Intrebat daca intentioneaza sa-si dezvolte o retea de televiziune in tara, deputatul PDL a spus ca are deja doua retele de televiziune.

"Am retelele de televiziune Etno TV si Taraf TV", a explicat Silviu Prigoana.

Pe de alta parte, reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au declarat, pentru Mediafax, ca Silviu Prigoana nu a depus pana in prezent solicitari pentru a obtine noi licente audiovizuale de televiziune.

Etno TV este un post de muzica populara, care a aparut pe piata in anul 2002, in timp ce Taraf TV are licenta audiovizuala din ianuarie 2005 si difuzeaza in special muzica populara si manele.

Potrivit site-ului Consiliului National al Audiovizualului (CNA), detinatoarea licentei audiovizuale de satelit pentru Etno TV este societatea Etno Folclor Media SRL, ai carei actionari sunt: Univers Media SRL (asociat unic Prigoana Honorius Adrian) - 60%, Gardus Rares Alexandru si Progloff Eugen cu cate 20%.

Pe de alta parte, licenta audiovizuala prin satelit pentru Taraf TV este detinuta de societatea Real Top Media TV SRL, ai carei actionari sunt: Univers Media SRL (asociat unic Prigoana Honorius Adrian), Gardus Rares Alexandru si Popescu Gabriel - cu cate 20%, Mihalache Dumitru, Progloff Eugen, Minea Gheorghe si Pricop Cristina Laura - cu cate 10%.

In plus, Univers Media SRL (asociat unic Prigoana Honorius Adrian) detine 30% din societatea Vacanta TV Media SRL, care detine licenta audiovizuala pentru postul Vacanta TV.

In cadrul societatii Vacanta TV Media SRL mai sunt asociati: Breazu Liberiu Tudor - 50% si Gardus Rares Alexandru - 20%. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#progoana, # inregistrare, # posturi, # tv , #stiri Silviu Prigoana