Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oskar Capital si-a anuntat castigatorii

Oskar Capital si-a anuntat castigatorii
Vodafone-Connex a fost declarata castigatoare a sectiunii Investitia anului la cea de-a XI-a editie a premiilor Oskar organizata de saptamanalul economico-financiar A"CapitalA". De asemenea, premiul pentru Banca anului a fost acordat BRD- Groupe Societe Generale, iar Managerul anului este Silviu Hotaran, directorul Microsoft pentru Europa de Sud-Est. Ceilalti castigatori ai Oskar Capital au fost Octavian Radu (fondator RTC Holding), care a primit disctinctia Omul de afaceri al anului, precum si Iulian Dascalu (fondator Iulius Group) declarat Speranta anului. A"Premiile de excelenta Oskar Capital pot fi considerate un barometru al economiei. Ele reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de toti cei care au avut curajul sa parieze pe Romania, investind aici sume considerabile, creand locuri de munca si contribuind la capitalul de imagine al tarii in strainatateA", spune Iulian Bortos, redactor-sef la A"CapitalA".
Juriul care a decis acordarea premiilor la cele cinci sectiuni a fost format din Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Anca Harasim, director executiv al Camerei de Comert Romano-Americane, Florin Talpes, presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Bogdan Baltazar, consultant financiar si Iulian Bortos, redactorul-sef al publicatiei.

Evenimentul Zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 945 ori