Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cel mai mic telefon inteligent suna acum si in Romania

Cel mai mic telefon inteligent suna acum si in Romania
Microsoft si Orange Romania au prezentat ieri telefonul Smartphone SPV (Sound, Pictures, Video) C500 din familia Orange Signature, avand sistem de operare Microsoft Windows Mobile si interfata in limba romana.Reprezentantele din Romania ale companiilor Microsoft si Orange anunta lansarea pe piata romaneasca a telefoanelor Smartphone SPV (Sound, Pictures, Video) din familia Orange Signature cu sistem de operare Microsoft Windows Mobile cu interfata in limba romana.
Microsoft Windows® Mobile for Smartphone este o platforma software revolutionara pentru telefoane mobile, ce permite o experienta superioara fata de simpla comunicare prin voce. Tehnologia Smartphone permite oamenilor sa comunice mai eficient prin intermediul unor facilitati inovatoare.


Telefonul Orange SPV C500, bazat pe tehnologia Smartphone poate fi utilizat pentru aplicatii business si de divertisment. Este echipat cu ecran performant, cu 65.000 de culori, pe care sunt dispuse pictograme ce faciliteaza accesul la diverse aplicatii, MMS, jocuri, filme sau internet la mare viteza. Sistemul de operare al acestui smartphone este Windows Mobile 2003, editia a doua. Telefonul dispune de aplicatii avansate de tip Pocket Outlook, Pocket Internet Explorer, Windows Media Player, MSN Messenger si alte programe.


SPV C500 ofera o experienta unica prin intermediul unei game de aplicatii si servicii disponibile doar prin intermediul programului Orange Signature:

ABack Up: ofera utilizatorului un spatiu personal in retea pentru pastrarea informatiilor personale sau profesionale (contacte, calendar, etc)
AHelp: un ghid introductiv care descrie cateva dintre functiile de baza ale telefonului
AHomescreen: un design unic al ecranului principal care permite accesul rapid la diverse servicii din meniu

De asemenea, Packet Video Player este preinstalat permitand accesul la serviciile video (via GPRS streaming).

Atat prin intermediu acestor aplicatii specifice cat si prin arhitectura interfetei de utilizator, simpla si intuitiva, telefonul C500 asigura utilizatorului o experienta multimedia de exceptie.


A"Folosesc un telefon Smartphone si pot spune ca este o experienta deosebita, care se imbogateste continuu. Sunt permanent la curent cu ceea ce se intampla, pot accesa email-ul, datele de contact, calendarul. Pot schimba mesaje instant, pot descarca fisiere, pot trimite si primi imagini, pot asculta muzica, pot folosi diverse accesorii. Ma bucur ca utilizatorii din Romania pot descoperi aceasta experienta, beneficiind de o interfata Windows familiara, in limba romana, si de cele mai folosite programe din suita Office.A" A- a declarat dl Silviu Hotaran, General Manager Microsoft South East Europe.

A"Orange si partenerii sai continua sa creeze si sa dezvolte hardware si software pentru telefoanele mobile Signature, pentru a oferi clientilor o serie unica de telefoane care permit libertate de comunicare si acces rapid la servicii mobile de ultima generatie. Noul SPV C500 reuneste puterea si alte aspecte similiare unui PC dar are dimensiunile reduse ale unui telefon mobil.A" A- a spus Yves Gauthier A- Deputy Chief Executive Officer Orange Romania.

SPV C500 este un telefon disponibil exclusiv in reteaua Orange, fiind deja lansat in UK, Franta, Elvetia si Olanda. Este personalizat, cumparatorul putand sa foloseasca serviciile Orange chiar din magazin, imediat dupa achizitionare.
Telefoanele Orange SPV C500 vor fi disponibile atat in Orange shop, cat si la partenerii Orange. In cadrul ofertei nationale, la Orange pretul acestui telefon va fi de 289USD+TVA.

TEHNIC

Retea: GSM 900/1800/1900
Sistem de operare: Windows Mobile 2003
Memorie: 64 MB; + card Mini SD 16 MB
Camera: VGA 640 x 480 pixeli, zoom digital 4 x
Conectivitate: GPRS Class 8, WAP 2.0, Infrarosu, Bluetooth, cablu USB
Dimensiuni: 108 x 46 x 18 mm
Greutate: 100 grame
Ecran: TFT, 65 K culori
Baterie in stand-by: pana la 154 ore
Timp de vorbire: pana la 5 ore
Programe: Microsoft Pocket Internet Explorer, MSN Messenger, Microsoft Pocket Outlook, Windows Media Player
Aplicatii Orange: Back up, Downloads, Help, Homescreen, HTML 4.01
Pret: 289 dolari + TVA

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1126 ori