Garda Financiara italiana s-ar putea imbraca romaneste

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 23:29
1178 citiri
Garda Financiara italiana s-ar putea imbraca romaneste

Formatiunea xenofoba Liga Nordului, care face parte din coalitia guvernamentala din Italia, a criticat dur obtinerea de catre o firma din Romania a unui contract pentru furnizarea de camasi agentilor Garzii Financiare italiene, informeaza editia online a agentiei AgenParl citata de Mediafax. 

"Aflam de la site-ul de stiri ItaliaOggi ca o firma romaneasca a obtinut contractul Garzii Financiare italiene pentru furnizarea de camasi. Deci, agentii Garzii Financiare italiene se vor imbraca in haine romanesti? Mi se pare total absurd", afirma deputatii Maurizio Fugatti, Giovanna Negro si Silvana Comaroli, toti membri ai Ligii Nordului.

"Sectorul textil este mandria Italiei. Companiile textile din Italia, care au sustinut economia tarii ani de-a randul, au fost oare uitate?

Intreaga lume se uita la creatiile vestimentare italiene, iar noi cumparam haine pentru Garda Financiara de la firme romanesti?! Multe companii italiene ar fi oferit haine de o calitate mai buna si la costuri egale cu cele din Romania", afirma deputatii, cerand o interpelare parlamentara in acest caz.

Sub titlul "Garda Financiara se imbraca din Romania, cumparand 128.000 de camasi din tara lui Dracula", site-ul de stiri ItaliaOggi a relatat ca licitatia pentru acest contract a fost castigata de compania Confectii Barlad.

Valoarea contractului este de 1,77 milioane de euro, in scadere fata de licitatia precedenta, care se incheiase cu un contract in valoare de 2,6 milioane de euro.

Astfel, pretul unei singure camasi va fi de 13,8 euro. Formatiunea xenofoba Liga Nordului face parte din coalitia aflata la guvernare in Italia, alaturi de Partidul Poporul Libertatii, condus de premierul Silvio Berlusconi. 

#garda financiara, #garda financiara italiana, #firma romaneasca, #firma din romania, #imbracaminte , #stiri Silvio Berlusconi