Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

''Berlusconi asasinat'' invadeaza Internetul

''Berlusconi asasinat'' invadeaza Internetul
Silvio Berlusconi este unul dintre cei mai populari oameni politici din Italia. Si asta nu pentru realizarile sale ca politician, ci pentru ca face ravagii pe Internet.Mii de italieni au primit mailuri despre fostul prim-ministru. Iar de data aceasta, ele nu contin citate haioase sau triviale din discursurile sale sau poze cu ultimele implanturi de par ale acestuia.
In spatele mail-urilor intitulate "Berlusconi asasinat", "Moartea lui Berlusconi", "Tragedia lui Berlusconi", "Asasinarea lui Berlusconi" sau a presupuselor fotografii cu trupul neinsufletit al acestuia, se ascunde un virus.

Mesajele, cu data de 22 ianuarie, informeaza ca fostul prim ministru al Italiei a fost asasinat de un soldat israelian. Ziarul Italian Corriere della Sera explica faptul ca deschiderea fisierului atasat duce la instalarea unui virus in hard disk. Este vorba despre un virus troian, care se transmite la toate contactele inregistrate in agenda de e-mail si care afecteaza sistemul Windows al Microsoft.

Pana acum, nu se cunoaste numarul exact al italienilor care au picat, din nou, in plasa lui Berlusconi.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 699 ori