Berlusconi a suferit un traumatism cranian

Sambata, 16 Iulie 2011, ora 09:13
1144 citiri
Berlusconi a suferit un traumatism cranian

Seful Guvernului italian Silvio Berlusconi a suferit "un traumatism cranian minor" dupa ce a cazut la dus in noaptea trecuta, a declarat vineri seara medicul sau personal, Alberto Zangrillo, conform Mediafax.

Silvio Berlusconi "a cazut la dus si s-a lovit la cap. Este obosit, el este mereu foarte obosit. (...) A suferit un traumatism cranian minor", a declarat Zangrillo in cursul serii, pentru Radio 24.

"Dupa aceasta cadere, i-am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamatia care se verifica intotdeauna dupa un traumatism, dar Berlusconi este bine", a asigurat el.

"Totul este bine, rezultatul este negativ", a adaugat medicul pentru agentia Ansa, precizand ca seful Guvernului a suferit o "contuzie puternica" la nivelul cefei si a avut dureri la nivelul maxilarului.

Berlusconi a iesit din spital la jumatate de ora dupa ce a fost examinat, cu o "simpla terapie analgezica" si a "mers sa se plimbe", a conchis Zangrillo.

Prezent vineri dupa-amiaza in Camera Deputatilor din Roma pentru a asista la adoptarea definitiva a planului de austeritate, premierul le-a explicat parlamentarilor ca a alunecat in baie in noaptea trecuta, s-a lovit la cap si trebuie sa se intoarca la Milano pentru a fi examinat de medicul sau personal, potrivit parlamentarilor citati de presa italiana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#berlusconi, #traumatism cranian , #stiri Silvio Berlusconi