Summit-ul G20 l-a adormit pe Berlusconi

Duminica, 06 Noiembrie 2011, ora 14:51
2543 citiri
Summit-ul G20 l-a adormit pe Berlusconi
Sursa foto: Daily Mail

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a adormit in timp ce liderii zonei euro incercau sa gaseasca solutii pentru a salva, printre altele, si economia statului italian.

Ministrii de finante din zona euro si sefii de state care au participa la summit-ul G20 au constatat, cu stupoare, cum prim-ministrul Italiei adoarme in timp ce se dezbateau masuri care sa previna transformarea statului italian in urmatoarea victima a crizei datoriilor suverane, scrie Daily Mail.

Cativa oficiali au fost obligati sa il trezeasca de doua ori pe Berlusconi, in varsta de 75 de ani.

Berlusconi ar fi atipit in timp ce Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel si Nicolas Sarkozy ii cereau sa depuna eforturi pentru a-si salva tara de faliment.

Nemultumiti de lipsa de atentie a liderului italian, ei l-au obligat, practic, sa permita inspectorilor FMI sa verifice documentele italiene pentru a evita un scenariu similar Greciei, scrie Daily Mail.

"Exista temeri ca Berlusconi nu controleaza evenimentele din Italia. A adormit de doua ori in timpul discutiilor. Acest lucru a provocat alarma considerabila in randul oficialilor. Ei l-au trezit impingandu-l. Alti lideri din jurul mesei au observat", a spus un diplomat.

Berlusconi a izbucnit ulterior spunand: "Italienii au fost saraciti de introducerea euro".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#silvio berlusconi italia premier, #berlusconi summit g20 , #Prim ministrul Italiei