Actionarii SIF Transilvania au aprobat desfiintarea a cinci reprezentante

Duminica, 28 Aprilie 2013, ora 17:40
1809 citiri
Actionarii SIF Transilvania au aprobat desfiintarea a cinci reprezentante

Actionarii SIF Transilvania au aprobat desfiintarea a cinci reprezentante din tara si au adoptat un nou Act Constitutiv al societatii, care prevede trecerea la sistemul dualist de administrare.

Cu un numar de 422.044.489 voturi, din totalul de actiuni cu drept de vot detinute la SIF Transilvania, s-a decis inchiderea celor cinci reprezentante.

Potrivit deciziilor aprobate de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor "se aproba reorganizarea societatii, prin desfiintarea reprezentantelor societatii deschise in Buzau, Focsani, Constanta, Sibiu, Targu Mures".

Actionarii au aprobat si noul Act Constitutiv, prin care se trece la sistemul dualist de administrare a SIF Transilvania, decizie luata cu 374.947.035 voturi exprimate prin actiuni cu drept de vot.

"Adoptarea unui nou Act Constitutiv are in vedere o mai buna incadrare in principiile guvernantei corporative a activitatii companiei, prin trecerea la sistemul dualist de administrare, sistem care ofera o transparenta ridicata si care are menirea de a responsabiliza managementul societatii", arata documentele AGEA, postate de societate pe pagina sa de internet.

Sistemul dualist de administrare presupune conducerea unei societati prin doua organisme de conducere, respectiv Directoratul si Consiliul de Supraveghere.

Potrivit documentelor aprobate de actionari, "remuneratia lunara a membrilor Consiliului de Supraveghere se stabileste la nivelul de 3,0 salarii medii brute pe societate pentru fiecare membru al consiliului, 4,0 salarii medii brute pe societate pentru vicepresedinte si 7,0 salarii medii brute pe societate pentru presedinte. Remuneratia suplimentara a membrilor Consiliului de Supraveghere, ce fac parte din comitetele consultative ale consiliului de supraveghere, se stabileste la nivelul de 10% din remuneratia lunara a acestuia".

Societatea a inregistrat un profit net de peste 212,197 milioane lei, in 2012, la venituri totale de 320,453 milioane lei.

SIF Transilvania are un capital social de 109.214.333, 20 lei, divizat in 1.092.143.332 actiuni, cu valoarea de 0,10 lei pe actiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#desfiintare reprezentante SIF Transilvania, #sistem dualist administrare SIF, #administrare SIF Transilvania, #Act Constitutiv SIF Transilvania , #stiri SIF3 Transilvania