Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

THE NEW YORK TIMES: Siemens isi va regrupa operatiunile internationale

THE NEW YORK TIMES: Siemens isi va regrupa operatiunile internationale
THE NEW YORK TIMES (SUA) - Grupul german de inginerie Siemens intentioneaza sa-si restructureze entitatile nationale si sa reorganizeze operatiunile internationale in 20 de centre regionale, a relatat un ziar german.Scopul este acela de a grupa mai multe tari in centre regionale, precum combinarea activitatilor Siemens din Austria, Ungaria, Romania si Cehia intr-un grup est-european, a relatat marti Die Welt, fara a cita sursele.


Franta, Italia si Spania vor fi de asemenea grupate intr-un centru regional, in timp ce piete mai mari precum Statele Unite si Germania vor ramane neschimbate.Ziarul a relatat ca directorul executiv Peter Loescher va anunta noua structura la sfarsitul lunii viitoare, cand Siemens trebuie sa prezinte rezultatele fiscale pentru trimestrul al doilea.Oficialii de la Siemens nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.Conglomeratul, care produce o gama variata, de la trenuri la becuri, si este activ in peste 190 de tari, se afla in mijlocul celui mai mare proces de restructurare din ultimele doua decenii.Loescher si-a propus sa reteze birocratia inutila si sa reduca firma pentru a ajunge din urma rivali mai profitabili precum General Electric.Loescher a redus pana acum consiliul de conducere si a regrupat cele zece unitati ale companiei in trei mari divizii: industrie, energie si servicii medicale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1056 ori