Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Siemens Romania a absorbit Forte Business Service SRL

Siemens Romania a absorbit Forte Business Service SRL

Siemens SRL a fuzionat prin absorbtie cu Forte Business Services SRL, fosta filiala a furnizorului de servicii si solutii IT la nivel global Siemens IT Solutions and Services, a comunicat, miercuri, compania.

"Incepand cu 1 aprilie 2009, fosta filiala a Siemens IT Solutions and Services - Forte Business Services SRL - nu mai are identitate juridica proprie, ci a devenit parte a Siemens SRL, potrivit legislatiei romanesti in vigoare. Fuziunea prin absortie s-a produs in conformitate cu strategia Siemens la nivel global.

Ca urmare a acestei integrari, brandul "Forte - a siemens company" a fost inlocuit cu brandul Siemens", se arata in comunicat.

Absorbtia Forte Business Services de catre Siemens SRL, unul dintre principalii jucatori de pe piata de telecomunicatii, incheie perioada de tranzitie inceputa in martie 2005, cand divizia de servicii si solutii IT a grupului Siemens a achizitionat integratorul local Forte Company.

Conducerea noii divizii din cadrul Siemens Romania va fi asigurata de fostul management al Forte Business Services SRL, prin Mihai Gherman, director Divizie, si Bernd Spreter, director comercial Divizie.

Noua divizie a preluat toate obligatiile contractuale aflate in desfasurare si angajate anterior de Forte Business Services SRL, conform legislatiei romanesti in vigoare.

"Siemens Romania sustine repozitionarea strategica a Siemens IT Solutions and Services si considera ca, prin competentele sale in domeniul IT, noua divizie va contribui la cresterea ponderii afacerilor Siemens Romania, alaturi de celelalte divizii.


Siemens IT Solutions and Services din cadrul Siemens SRL va furniza servicii si solutii IT pentru clientii din cele trei sectoare tinta ale Siemens (Industrie, Energie, Sanatate), dar va continua si consolidarea pozitiei pe pietele sale traditionale, intre care Sectorul Public, Bancar, Telecomunicatii, Media si Industria Manufacturiera", a declarat directorul general al Siemens SRL, Wolfgang Flandorfer.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2272 ori