IIRUC Service si Siemens Enterprise Communications ofera solutii de comunicatii unificate

Joi, 11 Martie 2010, ora 15:02
1473 citiri
IIRUC Service si Siemens Enterprise Communications ofera solutii de comunicatii unificate

IIRUC Service si ABC Telecom, reprezentantul Siemens Enterprise Communications in Romania, au semnat un parteneriat pentru a oferi solutii de comunicatii unificate, prin utilizarea carora companiile isi pot eficientiza costurile legate de telecomunicatii, a anuntat joi furnizorul de servicii IT, intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Acest tip de solutii ofera posibilitatea eficientizarii costurilor unei companii legate de telecomunicatii si implica folosirea internetului si a aplicatiilor software disponibile pe orice calculator pentru toate necesitatile de comunicare si colaborare interne si externe.

"Solutiile de comunicatii unificate sunt menite sa eficientizeze costurile legate de telecomunicatii cu pana la 30% si, in plus, aduc si o economie a timpului cheltuit in interactiunea umana, deoarece permit tuturor persoanelor implicate sa tina legatura direct, in timp real, oriunde s-ar afla, prin intermediul calculatorului", a declarat directorul executiv al IIRUC Service, Calin Rangu.

In urma incheierii parteneriatului, IIRUC Service va propune implementarea de solutii de comunicatii unificate pentru clientii sai din domeniile financiar-bancar, asigurari si retail, si estimeaza ca serviciul ar putea fi folosit de cateva mii de utilizatori.

Solutia se adreseaza in principal companiilor cu pana la 150 de utilizatori, dar poate fi usor extinsa pana la sute si chiar mii de utilizatori pentru companiile de talie mare.

Solutiile unificate aduc pe calculatorul utilizatorului aplicatii care sunt utilizate pentru telefonie, chat, videoconferinta, colaborare pe documente, prezentari sau orice alte fisiere folosite in activitatea de zi cu zi.

In acelasi timp, se pot gestiona e-mailul, SMS-urile, iar fiecare utilizator poate avea un status privind activitatile pe care le realizeaza.

Sistemul permite si integrarea comunicatiilor mobile, accesului mobil la internet, precum si a unor aplicatii pentru analiza proceselor de afaceri.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#siemens, # iiruc, # solutii, # comunicatii, # unificate , #stiri Siemens